Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

"In Concert"


Ο Αντώνης Ρέμος όπως δεν τον έχετε ξανακούσει! Οι καλύτερες στιγμές του Mad Secret Concert, που έγινε τον Φεβρουάριο του 2007 στο γήπεδο ξιφασκίας στα Ολυμπιακά Ακίνητα, κυκλοφορούν σε cd από την SONY BMG.
Πρόκειται για 11 γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου «πειραγμένες» από το συγκρότημα Onirama και ερμηνευμένες από τη μοναδική φωνή του Αντώνη Ρέμου.
«Μα δεν τελειώσαμε», «Θα 'πρεπε», «Νύχτες μοναξιάς», «Χαμογέλασε», «Μείνε», «Με την πόρτα ανοιχτή», είναι μερικά από τα τραγούδια που οι Onirama ενορχήστρωσαν ...αλλιώς και ο Αντώνης Ρέμος απογείωσε!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Πάνος Κιάμος "Γύρισε για μας..."


Το album του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Γύρνα σε Μένα», από την ομώνυμη επιτυχία αυτού του καλοκαιριού, ήρθε για να μας ξεσηκώσει στους πραγματικούς ρυθμούς της διασκέδασης.
Δεκαπέντε νέα τραγούδια με την αυθεντική λαϊκή φωνή του Πάνου είναι το συστατικό που θα κάνει αυτόν τον δίσκο να αγαπηθεί.
Έχοντας αποδείξει πως πρόκειται για έναν από τους γνήσιους και πλέον αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής επανέρχεται με μία δουλειά που μιλά για τον έρωτα, την αγάπη και τον πόνο του χωρισμού.
Στο album υπάρχει και η υπογραφή του ντουέτου των επιτυχιών «Έχω Πονέσει Γι’ Αυτήν» και «Γύρνα σε Μένα» Valentino και Χριστόδουλου Σιγανού
.

Θέλξη - Μάγισσα


«Μάγισσα» είναι ο τίτλος του νέου album αλλά και της πρώτης επιτυχίας για την Θέλξη που θα κατακτήσει τις καρδιές μας. Ένα ρυθμικό τσιφτετέλι που αναμένεται να γίνει το hit του χειμώνα. Μια παράγωγη της Groove Music Productions με δώδεκα τραγούδια που κινούνται σε λαϊκούς δρόμους, αρμονικά συνδυασμένα, με μπαλάντες, ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια . Ήρθε για να μας μαγέψει...

Νατάσσα Θεοδωρίδου


Η Νατάσα Θεοδωρίδου, κλείνοντας 10 χρόνια στη δισκογραφία, επιστρέφει δυναμικά με νέο album που έχει τίτλο «Έχω μια αγκαλιά» και υπόσχεται να σας διασκεδάσει, να σας συγκινήσει αλλά και να σας εκπλήξει με τις εξαιρετικές ερμηνείες της
!
Η νέα δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς. Ένα άλμπουμ που θα... αγκαλιάσετε και θα αγαπήσετε από την πρώτη κιόλας ακρόαση!

Θάνος Πετρέλης "Ελεύθερος"


ο Θάνος Πετρέλης κυκλοφορεί ...ελεύθερος, με τις "ευλογίες" του Φοίβου! ...Δόξα σοι ο θεός που ειμ' ακόμα ελεύθερος μ' όσες και να μπλέχτηκα καμιά τους δεν παντρεύτηκα... Είμαι ακόμη ελεύθερος είναι και ο τίτλος της νέας του πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς, με την υπογραφή του Φοίβου, που κυκλοφόρησε στα μέσα Ιουνίου από τη Heaven. Δέκα νέες μεγάλες επιτυχίες, σε στίχους - μουσική και παραγωγή φυσικά του Φοίβου, εκτός από ένα τραγούδι που υπογράφει στιχουργικά η Ναταλία Γερμανού. Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες και αφήστε τον εαυτό σας «ελεύθερο»!

Δέσποινα Ολυμπίου νέα δουλειά

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ έρχεται "ΔΥΝΑΤΑ" στο δισκογραφικό προσκήνιο με καινούρια δουλειά!

Το album κρύβει πολλές εκπλήξεις, αλλά η μεγαλύτερη από όλες είναι ο δημιουργός του... σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους του Νίκου Μωραίτη.Κυκλοφορεί από την UNIVERSAL MUSIC.

Τσαλίκης new cd

........και το νέο του τραγούδι λέει πολλά !!! Ο αγαπημένος μας διασκεδαστής , επιστρέφει με μία συνεργασία έκπληξη...Λέει , λέει , ένα καταπληκτικό τραγούδι στους γνωστούς ρυθμούς . Το τραγούδι πρόκειται για μία μείξη ήχων, μία νέα μουσική πρόταση!
Ο Γιώργος Τσαλίκης παντρεύει το έντονο λαϊκό στοιχείο με τα παραδοσιακά ακούσματα και τον ιδιαίτερο ήχο από τα «Χάλκινα της Γουμένισσας», το συγκρότημα με το οποίο θα συνεργαστεί το χειμώνα στη Θεσσαλονίκη.
Τη μουσική υπογράφει ο Χριστόφορος Γερμενής και τους στίχους ο Πάνος Φαλάρας. Και σίγουρα το αποτέλεσμα «Λέει»! Το Ενοχα Βράδια θα κυκλοφορήσει από την Universal Music.